Salon Line: #Todecachos – Appelciderazijn – Conditioner 300ml

 10,95

De Salon Line: #Todecachos – Vinagre De Maça – Conditioner zorgt voor intense haarreconstructie en glans, naast een anti klit werking.

Categorieën: ,

Description

De Salon Line: #Todecachos – Vinagre De Maça – Conditioner zorgt voor intense haarreconstructie en glans, naast een anti klit werking.

Salon Line: #Todecachos – Vinagre De Maça – Conditioner bevat appelciderazijn en bramen die de haarvezels herstellen, de haarschubben sluiten en een langdurige hydratatie geven.

Dit product is “Liberado” en is vrij van: Sulfaten, Petrulatum, Siliconen, Minerale olie, Paraffine en Parabenen.

Salon Line : #Todecachos – Vinagre De Maça – Conditioner heeft verschillende voordelen voor krullend haar.

De belangrijkste voordelen zijn:

  1. Ontwart het haar: De conditioner helpt bij het ontwarren van krullend haar, waardoor het gemakkelijker te beheren en te stylen is.
  2. Verzacht het haar: De conditioner bevat hydraterende ingrediënten zoals glycerine en panthenol, die helpen krullend haar zacht en gehydrateerd te maken.
  3. Geeft glans: De appelazijn in de conditioner helpt de natuurlijke glans van krullend haar te verbeteren, waardoor het er gezond en levendig uitziet.
  4. Vermindert pluizen: De conditioner helpt pluizen te verminderen, waardoor krullend haar er minder pluizig en goed gedefinieerd uitziet.
  5. Herstelt de pH-balans: De appelazijn in de conditioner helpt de pH-balans van krullend haar te herstellen, wat belangrijk is voor het behoud van gezond haar.
  6. Versterkt het haar: De conditioner bevat ingrediënten zoals biotine en D-panthenol, die helpen krullend haar te versterken en breuk te voorkomen.

Geschikt voor krultype: 2ABC, 3ABC, 4ABC

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon Line: #Todecachos – Appelciderazijn – Conditioner 300ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *