Salon-Line : To De Cacho – Day After Gel 320g

 8,50

Salon-Line : To De Cacho – Day After Gel 320g houdt de krullen voor 72 uur in vorm en bevat avocado-olie en Panthenol ter verzorging van het haar.

Categorieën: ,

Description

Salon-Line : To De Cacho – Day After Gel 320g houdt de krullen voor 72 uur in vorm en bevat avocado-olie en Panthenol ter verzorging van het haar.

Deze gel heeft speciale ingrediënten die intensieve kruldefinitie geeft, volledige revitalisering van de krullen en antikroeswerking garandeert.

Salon-Line : #ToDeCacho – Day After Gel is speciaal ontworpen voor mensen met krullend haar en biedt verschillende voordelen voor dit haartype. Hier zijn de voordelen van het gebruik van deze gel:

  1. Verfrist krullen: De Day After Gel is ontworpen om krullen op te frissen op de tweede dag zonder dat u het haar opnieuw hoeft te wassen. Het helpt de krullen nieuw leven in te blazen en geeft ze een verfrissende boost.
  2. Hydrateert het haar: Het product bevat hydraterende ingrediënten die het haar zacht en gehydrateerd houden tussen wasbeurten door.
  3. Definieert krullen: De formule met speciale ingrediënten helpt om de krullen te definiëren en te versterken, waardoor ze er meer gedefinieerd en veerkrachtiger uitzien.
  4. Vermindert pluis: De Day After Gel helpt ook om pluizig haar onder controle te houden, waardoor het haar er netjes en pluisvrij uitziet.
  5. Lichtgewicht formule: De lichtgewicht formule van de Day After Gel zorgt ervoor dat het haar niet verzwaard wordt en toch goed gedefinieerde krullen heeft.
  6. Langdurige hold: Het product biedt een langdurige hold die krullen in vorm houdt zonder ze stijf of knapperig te maken.
  7. Makkelijk in gebruik: De gel is gemakkelijk aan te brengen en te verdelen door het haar en kan zowel alleen of in combinatie met andere producten worden gebruikt, waardoor het een veelzijdig stylingproduct is.

Geschikt voor krultype: 2ABC – 3ABC – 4ABC

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon-Line : To De Cacho – Day After Gel 320g” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *