Salon-Line : SoS Curls +Shine Conditioner 300ml

 8,99

Salon-Line : SoS Curls + Shine Conditioner ontwart en hydrateert het haar, verzegelt de haarschubben en geeft glans.

Categorieën: ,

Description

Salon-Line, expert in het verzorgen van droog, breekbaar en dof haar, introduceert de SoS Curls + Shine Conditioner, die arganolie, plantaardige keratine en biotine bevat.
Deze krachtige formule ontwart en hydrateert het haar, verzegelt de haarschubben en geeft glans.

 

Salon Line : SoS Curls + Shine Conditioner is een speciaal geformuleerde conditioner voor krullend haar.

De voordelen van het gebruik van deze conditioner zijn:

  1. Hydratatie: Krullend haar is vaak droog en deze conditioner kan helpen om krullen te hydrateren door ze te voorzien van de benodigde hydratatie. De conditioner bevat Arganolie die in de haarvezels penetreert en voeding intense hydratatie biedt aan de krullen.
  2. Definitie: Krullend haar kan vaak zijn vorm en definitie verliezen, maar deze conditioner helpt om de krullen te definiëren en hun natuurlijke vorm te verbeteren.
  3. Zachtheid: Krullend haar kan ruw en pluizig zijn, maar deze conditioner helpt om de krullen zacht en minder pluizig te maken, waardoor ze zijdezacht aanvoelen en gemakkelijk te beheren zijn.
  4. Glans: De conditioner bevat ingrediënten zoals arganolie en keratine die de krullen glans geven, waardoor ze er gezond en levendig uitzien.
  5. Versterken: Krullend haar kan breekbaar zijn, maar deze conditioner bevat keratine, wat helpt om het haar te versterken en de breuk te verminderen.

Salon Line : SoS Curls +Shine Conditioner helpt om krullend haar gezond, gehydrateerd, gedefinieerd en glanzend te houden, terwijl het ook het haar versterkt en breuk vermindert.

Geschikt voor krultype: 2ABC – 3ABC – 4ABC

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon-Line : SoS Curls +Shine Conditioner 300ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *