Salon-Line : SoS Curls – Coconut Shampoo 300ml

 8,50

 Salon-Line : SoS Curls – Coconut Shampoo reinigt het haar zachtjes, waardoor het haar van de wortel tot de punten gehydrateerd blijft.

Categorieën: ,

Description

Salon Line, een expert in de verzorging van droog haar, presenteert de SOS Curls Coconut Shampoo, die het haar hydrateert en een gezonde uitstraling geeft.

Deze shampoo met kokosolie reinigt het haar zachtjes, waardoor het haar van de wortel tot de punten gehydrateerd blijft.

Salon-Line : SoS Curls – Coconut Shampoo is speciaal samengesteld voor krullend haar.

Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van deze shampoo:

  1. Hydratatie: Krullend haar kan vaak droog en pluizig zijn, maar de kokosolie in deze shampoo hydrateert het haar  maakt het haar en zachter en makkelijker handelbaar.
  2. Voeding: De shampoo is verrijkt met ingrediënten die het haar voeden en versterken, de haargroei bevorderen en breuk verminderen.
  3. Zacht Reiniging: De shampoo bevat milde reinigingsmiddelen die het haar en de hoofdhuid reinigen zonder natuurlijke oliën te verwijderen, wat belangrijk is voor het behoud van de gezondheid van krullend haar.
  4. Definitie: Deze shampoo helpt om de natuurlijke krulpatronen van het haar te verbeteren, waardoor het meer definitie en veerkracht krijgt.
  5. Bescherming: De kokosolie in de shampoo kan ook helpen om het haar te beschermen tegen schade veroorzaakt door milieu factoren zoals vervuiling en UV-straling.

Salon-Line:  SoS Curls – Coconut Shampoo helpt om krullend haar gehydrateerd, gevoed, gedefinieerd en beschermd te houden, terwijl het zacht wordt gereinigd.

Geschikt voor krultype: 2ABC – 3ABC – 4ABC

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon-Line : SoS Curls – Coconut Shampoo 300ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *