Salon-Line : SoS Curls – Arginina Curl Activator 1kg

 18,75

Salon-Line : SoS Curls – Arginina Curl Activator geeft glans, activeert en definieert de krullen en houdt kroezen onder controle.

Categorieën: ,

Description

Salon-Line, een expert in de verzorging van extreem beschadigd, droog en kwetsbaar haar, introduceert SoS Curls – Arginina Curl Activator die het haar herstelt en de krullen verzorgt. Deze krachtige Curl activator geeft glans, activeert en definieert de krullen en houdt kroezen onder controle.

Salon-Line : SoS Curls – Arginina Curl Activator is speciaal ontworpen voor krullend haar.

Hier zijn de voordelen van het gebruik van deze Curl activator:

  1. Versterkt krullen: De Arginine-formule helpt krullen te versterken en te definiëren, waardoor ze meer veerkrachtig, glanzend en goed gedefinieerd worden.
  2. Hydrateert het haar: De Curl Activator bevat hydraterende ingrediënten die krullend haar gehydrateerd, gezond en zacht houden.
  3. Vermindert pluis: SoS Curls – Arginina Curl Activator helpt ook om pluizige krullen onder controle te houden, waardoor krullen er strak en pluisvrij uitzien.
  4. Geeft hold: De Curl Activator biedt een lichte hold die helpt om krullen in vorm te houden zonder ze stijf of knapperig te maken.
  5. Beschermt het haar: Het product bevat ingrediënten die het haar beschermen tegen schade door omgevingsfactoren zoals UV-stralen en vervuiling.
  6. Gemakkelijk in gebruik: Het product is gemakkelijk aan te brengen en kan zowel alleen of in combinatie met andere producten worden gebruikt, waardoor het een veelzijdig stylingproduct is.

 

Salon-Line : SoS Curls – Arginina Curl Activator is een uitstekend product voor iedereen met krullend haar die hun krullen willen versterken en definiëren, terwijl ze gezond, gehydrateerd en pluisvrij blijven. Door dit product regelmatig te gebruiken, krijgt u mooie, goed gedefinieerde krullen die er geweldig uitzien en aanvoelen.

Geschikt voor krultype: 2ABC – 3ABC – 4ABC

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon-Line : SoS Curls – Arginina Curl Activator 1kg” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *