Salon Line : Meu Liso – Incredible Shampoo 300ml

 7,50

Salon Line : Meu Liso – Incredible Shampoo hydrateert, voedt en helpt pluis te verminderen, waardoor het haar er gladder en gezonder uitziet. De formule met Panthenol, Creatine en Zeewierextract versterkt, repareert en beschermt het haar, wat zorgt voor een glanzende en zijdezachte uitstraling.

Categorieën: ,

Description

Salon Line Meu Liso – Incredible (Demais) Shampoo is een zachte en effectieve formule die speciaal is ontworpen om steil haar te reinigen en te verzorgen. De voordelen van het gebruik van deze shampoo zijn:

  1. Reiniging: De shampoo verwijdert vuil, talg en restproducten zonder de natuurlijke oliën te strippen, waardoor het haar gezond, fris en schoon aanvoelt.
  2. Hydratatie: De toevoeging van Panthenol helpt om het haar te hydrateren en te voeden, waardoor het zacht en glad aanvoelt.
  3. Versterking: De Creatine in de formule helpt om de haarstrengen te versterken, haarbreuk te verminderen en een gezonde haargroei te bevorderen.
  4. Bescherming: Het zeewierextract helpt om het haar te beschermen tegen omgevingsfactoren, zoals UV-stralen en vervuiling, die het haar na verloop van tijd kunnen beschadigen en verzwakken.
  5. Beheersbaarheid: De formule kan helpen om het haar gemakkelijker te stylen en te beheersen, waardoor het er gladder en gezonder uitziet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon Line : Meu Liso – Incredible Shampoo 300ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *