Salon Line : Meu Liso – Light & Loose Shampoo 300ml

 7,50

Salon Line : Meu Liso – Light & Loose Shampoo is speciaal ontworpen voor steil haar. Het reinigt zacht, geeft volume, maakt het haar glad, en voedt het haar met Creatine en Panthenol.

Categorieën: ,

Description

Salon Line Meu Liso – Light & Loose (Fios Leves E Soltos) shampoo is een zachte en effectieve formule die speciaal is ontworpen om steil haar te reinigen en te verzorgen. Deze shampoo bevat kokosolie en Panthenol en biedt de volgende voordelen voor het haar:

  1. Zachte reiniging: De shampoo verwijdert vuil, talg en restproducten zonder de natuurlijke oliën te strippen, waardoor het haar gezond, fris en schoon aanvoelt.
  2. Lichtgewicht formule: De shampoo heeft een lichtgewicht formule die je haar niet verzwaart, waardoor het haar volume behoudt..
  3. Geeft volume De formule bevat ingrediënten die helpen om volume aan het haar te geven, waardoor het er voller en veerkrachtiger uitziet.
  4. Maakt het haar glad: De shampoo helpt het haar glad te maken, waardoor het gemakkelijker te ontwarren en te beheren is.
  5. Voedt het haar: De shampoo is verrijkt met ingrediënten zoals kokosolie en Panthenol die helpen om het haar te voeden en te versterken, waardoor het minder vatbaar is voor breuk en gespleten haarpunten.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon Line : Meu Liso – Light & Loose Shampoo 300ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *