Salon-Line : SoS Curls – Mango Combing Cream 300ml

 6,99

SoS Curls Mango Combing Cream met Mango-olie en keratine bevordert glans, hydratatie en kruldefinitie.

Categorieën: ,

Description

Salon Line’s SoS Curls Mango Combing Cream is ontworpen om krullen te ontwarren, verzachten en definiëren en tegelijkertijd hydratatie en voeding biedt. De voordelen van het gebruik van dit Leave-in Crème zijn:

  1. Ontwarren: De Mango Combing Cream is samengesteld met ingrediënten die helpen om klitten te ontwarren en zacht te maken, waardoor het makkelijker wordt om het haar te kammen zonder breuk te veroorzaken.
  2. Hydraterend: Het product bevat mango boter, die rijk is aan vitamines en antioxidanten die helpen om droge, broze krullen te hydrateren en voeden. Dit helpt om breuk te voorkomen en de krullen er gezond en glanzend uit te laten zien.
  3. Zachtheid: De Mango Combing Cream bevat ook andere ingrediënten die de krullen zacht maken. Dit maakt het makkelijker om het haar te beheren en te stylen.
  4. Definitie: Deze leave-in crème helpt om de natuurlijke krulpatroon te verbeteren en te definiëren, waardoor de krullen er meer veerkrachtig, volumineus en gedefinieerd uitzien.
  5. Anti-pluis: De Combing Cream helpt om pluizig haar onder controle te houden, wat een veelvoorkomend probleem is voor mensen met krullend haar.

De Salon Line SoS Curls Mango Combing Cream is een geweldige optie voor iedereen met krullend haar die de krullen wil ontwarren, verzachten en definiëren en tegelijkertijd de krullen gezond, gehydrateerd en vrij van pluis wil houden.

Geschikt voor krultype: 2ABC – 3ABC – 4ABC

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon-Line : SoS Curls – Mango Combing Cream 300ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *