Salon-Line : Combing Cream – Intense Shine 1kg

 15,50

Salon-Line : Combing Cream – Intense Shine definieert de krullen, verminderd pluis en geeft een krachtige glans.

Categorie:

Description

Salon-Line : Combing Cream – Intense Shine definieert de krullen, verminderd pluis en geeft een krachtige glans.

Salon-Line Combing Cream – Intense Shine is speciaal is ontwikkeld om krullend haar te hydrateren en te laten glanzen, terwijl het ook makkelijker wordt om het haar te kammen en te stylen.

Dit zijn de voordelen van deze haar crème:

  1. Hydratatie: Krullend haar is van nature droog, dus het is belangrijk om producten te gebruiken die helpen om de krullen te hydrateren. Salon-Line Combing Cream bevat ingrediënten die het haar hydrateren, waardoor het zacht en gevoed aanvoelt.
  2. Verminderde pluis: Krullend haar is vaak pluizig, vooral bij vochtig weer. De ingrediënten in Salon-Line Combing Cream helpen de haarschubben glad te maken, waardoor pluizig haar wordt verminderd.
  3. Makkelijker stylen: Krullend haar kan moeilijk te beheren en te stylen zijn, maar de Combing Cream maakt het makkelijker om het haar te ontwarren en door te kammen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om het gewenste kapsel te bereiken, of het nu gaat om een gedefinieerde wash-en-go-look of een twist-out.
  4. Intense glans: Krullend haar kan vaak minder glans hebben, maar Salon-Line Combing Cream bevat ingrediënten zoals arganolie en kokosolie die glans geeft aan de krullen. Deze crème laat de krullen gezonder en gedefinieerd uit laten zien.

Salon-Line Combing Cream – Intense Shine is een geweldige toevoeging aan de haarverzorgingsroutine van iedereen met krullend haar, die hydratatie, glans en beheersbaarheid aan hun krullen geeft.

Geschikt voor krultype: 2ABC – 3ABC – 4ABC

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon-Line : Combing Cream – Intense Shine 1kg” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *