Salon-Line : SoS Curls – Keratin & Caster Oil – Hydration Mask 500g

 10,25

Salon-Line : SoS Curls – Keratin & Castor Oil – Hydration Mask is een diepbehandeling in de vorm van een haarmasker die het haar van wortel tot punten zal herstellen.

Description

Salon-Line : SoS Curls – Keratin & Castor Oil – Hydration Mask is een diepbehandeling in de vorm van een haarmasker die het haar van wortel tot punten zal herstellen.

Dankzij Keratin & Castor Oil  zorgt dit haarmasker voor gehydrateerd en gezonde krullen.

Salon-Line : SoS Curls – Keratin & Castor Oil – Hydration Mask herstructureert het haar, zorgt voor glans, maakt het haar gezonder, meer handelbaar en sterker.

Salon-Line : SoS Curls – Keratin & Castor Oil – Hydration Mask is speciaal ontwikkeld voor krullend haar.

Hier zijn de voordelen van het gebruik van dit masker:

  1. Hydraterend: krullend haar kan vaak droog zijn en vatbaar voor pluizen, maar dit masker bevat hydraterende ingrediënten zoals Castorolie die het haar hydrateren en zacht en handelbaar maken.
  2. Versterkend: de toevoeging van keratine aan dit masker helpt om het haar te versterken en beschadigingen te verminderen, waardoor het haar er gezonder en glanzender uitziet.
  3. Voedend: het masker bevat ingrediënten zoals Keratine en Castorolie, die het haar voeden en de haargroei bevorderen, terwijl de schade die wordt veroorzaakt door dagelijkse styling en milieu-invloeden wordt minimaliseert.
  4. Ontklittend: de rijke en romige textuur van het masker helpt om klitten te ontwarren en het haar makkelijker doorkambaar te maken, wat vooral handig is voor krullend haar dat makkelijk in de klitten raakt.

Salon-Line : SoS Curls – Keratin & Castor Oil – Mask helpt om krullend haar gehydrateerd, versterkt, gevoed en ontward te houden, terwijl het de algehele gezondheid en glans van het haar bevordert.

Geschikt voor krultype: 3ABC – 4ABC

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon-Line : SoS Curls – Keratin & Caster Oil – Hydration Mask 500g” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *