Salon-Line : SoS Curls – Almond Oil – Light Curl Activator 500ml

 10,99

Salon-Line : SoS Curls – Almond Oil – Light Curl Activator behoudt jouw volume, geeft glans, hydratatie en kruldefinitie

Categorieën: ,

Description

Salon-Line, expert in de zorg voor droog, ondervoed en fragiel haar, presenteert de SOS-Curls – Almond Oil – Light Curl activator met amandelolie en Panthenol.

Deze krachtige krulactivator behoudt jouw volume, geeft glans, hydratatie en kruldefinitie.
Eigenschap: licht, beweegbaar, glans, kruldefinitie

Salon-Line : SoS Curls – Almond Oil – Light Curl Activator is speciaal ontworpen voor krullend haar.

De voordelen van het gebruik van deze Curl activator zijn:

  1. Versterkt krullen: De formule met amandelolie helpt krullen te versterken en te definiëren, waardoor ze meer veerkrachtig, glanzend en goed gedefinieerd worden.
  2. Lichtgewicht formule: De lichtgewicht formule van deze Curl Activator zorgt ervoor dat het haar niet verzwaard wordt en zorgt voor goed gedefinieerde krullen met volume.
  3. Hydrateert het haar: De Curl Activator bevat hydraterende ingrediënten die helpen om krullend haar gehydrateerd, gezond en zacht te houden.
  4. Vermindert pluis: Het product helpt ook om pluizig haar onder controle te houden, waardoor krullen er strak en pluisvrij uitzien.
  5. Geeft hold: De Curl Activator biedt een lichte hold die helpt om krullen in vorm te houden zonder ze stijf of knapperig te maken.
  6. Geeft glans: Het product bevat ingrediënten die glans geven aan het haar, waardoor de krullen er gezonder en stralender uitzien.
  7. Beschermt het haar: Het product bevat ingrediënten die het haar beschermen tegen schade door omgevingsfactoren zoals UV-stralen en vervuiling.

Geschikt voor Krultype: 2ABC – 3ABC – 4ABC

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon-Line : SoS Curls – Almond Oil – Light Curl Activator 500ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *