Salon Line #todecacho Coco – Hair Spray 300ml

 11,50

Salon Line #todecacho haarspray biedt voordelen voor krullen, waaronder hold, frizz controle, vochtretentie, UV-bescherming en makkelijk te gebruiken. Deze haarspray is CG approved.

Categorieën: ,

Description

Salon Line #todecacho haarspray biedt verschillende voordelen voor krullen, waaronder:

  1. Hold en definitie: Deze haarspray helpt om de krullen in vorm te houden, waardoor ze de hele dag gedefinieerd en veerkrachtig blijven.
  2. Frizz control: Krullend haar is gevoelig voor pluizen, vooral onder vochtige omstandigheden. Salon Line #todecacho haarspray helpt om pluis te temmen en je krullen gedefinieerd en glanzend te houden.
  3. Hydratatie: Deze haarspray is samengesteld met ingrediënten die helpen om de krullen te hydrateren, wat belangrijk is voor het behoud van gezonde, gedefineerde krullen.
  4. UV-bescherming: Blootstelling aan de zonnestralen kan het haar beschadigen en de haarkleur doen vervagen. Salon Line #todecacho haarspray bevat UV-filters die helpen om je krullen te beschermen tegen zonneschade.
  5. Makkelijk in gebruik: De spraymond maakt het gemakkelijk om het product gelijkmatig over je haar aan te brengen, zonder het haar te verzwaren.
  6. CG Approved: Deze haarspray is CG approved en is vrij van Siliconen, Parabenen en Sulfaten.

Salon Line #todecacho haarspray helpen om het uiterlijk en de gezondheid van je krullen te verbeteren, waardoor ze gemakkelijker te beheren en levendiger worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon Line #todecacho Coco – Hair Spray 300ml” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *