Salon Line Meu Liso – Incredible Mask 300g

 8,50

Salon Line Meu Liso – Incredible Masker hydrateert intensief, controleert pluis, herstelt beschadigd haar, versterkt het met Panthenol, Creatine en Zeewier extract, en bevat voedingsstoffen om het gezond te houden.

Categorieën: ,

Description

Salon Line Meu Liso – Incredible (Demais) Masker is een zachte en effectieve formule die speciaal is ontworpen om steil haar te reinigen en te verzorgen. De voordelen van het gebruik van dit masker zijn:

  1. Intense hydratatie: Het masker is samengesteld met hydraterende ingrediënten die diep doordringen in de haarschacht om intense hydratatie te bieden, waardoor het haar zacht en glad wordt.
  2. Anti-frizz: Het masker bevat ingrediënten die helpen om frizz onder controle te houden, waardoor je haar er glad en glanzend uitziet.
  3. Haarherstel: De formule helpt beschadigd haar te herstellen door voeding en hydratatie te bieden aan het haar, waardoor breuk en gespleten haarpunten worden verminderd.
  4. Haarversterking: Het masker bevat Creatine en Panthenol, die helpen om het haar te versterken, waardoor het minder gevoelig is voor beschadiging.
  5. Voedingsrijk: De formule is verrijkt met essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen die helpen om het haar te voeden en te revitaliseren, waardoor het er gezond uitziet.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Salon Line Meu Liso – Incredible Mask 300g” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *